Kiwi

Vi har fått jobb på en kiwiplantage mitt ute i ingenstans med en timme till närmsta stad, och för att få täckning på mobilen måste man ta bilen och åka 30 minuter bort...Men inte är vi bättre för det E! 
Med gratis boende och självvalda arbetstider ska det nog rulla in lite pengar snart! Dessvärre är herr Ljung allergisk mot något här ute. Men vi har fyllt på kortisonlagret och bunkrat upp med annan allergimedicin så han slipper se ut som en blåsfisk. Frågan återstår dock hur länge vi kommer kunna jobba men det märker vi! 

Boendet är gratis och campinglikt men vi överlever. Vi är för fan backpackers nu! Då kan man inte ha höga krav på varken renlighet eller näringsrik mat. Vi är ett tjugotal som jobbar här med för litet kylskåp så det har inköpts en hel del konserver och jordnötssmör... Får se vad vi tycker om det efter den här tiden.

lisawilliam.blogg.se

30e September börjar vi vår resa på denna planet. Våra första stopp blir Sydafrika, Australien och Nya Zeeland. Innehållet och fortsatta resmål återstår att se, men målet är att uppleva och utforska världen!

RSS 2.0