En natt i Doha

Efter en trång flygresa bakom människor som tycker att de ska få ligga och flyga kom vi fram till Doha.( Ni får googla fram en karta själv och se var de ligger.) Vi var beredda på en natt på flygplatsen där vi tänkte underhålla oss med spel, jonglering och lära William blåsa bubblor med tuggummi. Men icke!
Qatar airways är ett mycket generöst flygbolag som inte vill att sina kunder ska spendera ca 12 timmar på en flygplats. De bokade in oss på ett hotell utanför flygplatsen, ca 15min med bil. De står för rum och middag och skjuts fram och tillbaka till flygplatsen. LYCKA!
Så nu ligger vi här i en säng som är bredare än vad den är lång och njuter av att i alla fall få några timmars sömn i liggande sovställning!
Vi tackar Catrine, min livskamrat för att hon motvilligt såg till att vi kom till Arlanda
 
 
 
Imorgon klockan 06:45 ska planet gå från Doha och sedan vara framme i Kapstaden 16:55. Då får vi se vad som väntar oss där....

lisawilliam.blogg.se

30e September börjar vi vår resa på denna planet. Våra första stopp blir Sydafrika, Australien och Nya Zeeland. Innehållet och fortsatta resmål återstår att se, men målet är att uppleva och utforska världen!

RSS 2.0