Tiger cave temple,

Innan vi lämnade Thailand hade vi en dag i Krabi och då passade jag på att besöka Tiger cave temple. Grejen med detta ställe är att man ska ta sid 1237 trappsteg upp till toppen där det är fantastisk utsikt.
Jag klev upp tidigt som stryk och hade en taxi beställd till 05:30. Bara du, William då? William fungerar inte så tidigt på morgonen. Inte alls, någonstans så han låg kvar i den hårda sängen han!
 
Jag kom till templet där det var fullt av munkar och nunnor som åt frukost i matsalar som fanns där. Det var fortfarande mörkt ute och helt kolsvart där trapporna började. Jag hörde hur aporna bråkade där inne och funderade på om jag skulle vänta tills solen gick upp... Men då skulle jag ju missa att se soluppgången från den där fantastiska utsikten!!?  
Då från ingenstans kom det en hund. Låt oss kalla henne Stina. Stina kände väl på sig att här är ännu en dum turist som tänkt gå upp här alldeles själv.... bäst att jag följer med!
Så Stina följde stadigt med mig hela vägen upp till toppen! Well done av oss båda! Trots att solen inte var uppe var det ändå runt 30 grader varmt och svetten sprutade.
 
Väl där uppe var det så fantastiskt vackert och det var mödan värt! En väldigt bra start på dagen fick jag av att se solen gå upp över Thailand.
 
Stina. Stina och loppor.
 
 
 
En nyfiken liten apa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilopause.
 
På vissa ställen var det rätt brant.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stina vilar uppe på toppen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Svettig och nöjd!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vindögd..?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tittar ni noga ser ni en nunna. Munkarna har ni säkert sätt med oranget tyg runt sig och rakat huvud. Nunnorna bär vitt och de flesta av dom har också rakat huvud.
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lisawilliam.blogg.se

30e September börjar vi vår resa på denna planet. Våra första stopp blir Sydafrika, Australien och Nya Zeeland. Innehållet och fortsatta resmål återstår att se, men målet är att uppleva och utforska världen!

RSS 2.0