Svenskt besök

Thailands första två veckor började på bästa sätt med livskamraten som sällskap! Efter Koh Phangan åkte vi över till grannön Koh Tao och fortsatte njuta av sol och bad. Den ön är känd för sitt klara vatten och bra snorkling så där drog vi ut på en snorkeltur och lyckades hitta nemo. Så frukansvärt vackert att jag och William blev kär i det och nu gått lös på dyra cyklop som ska användas flitigt resten av resan!
 
I förrgår stack den jäveln hem till Sverige igen och vi fortsatte vår resa genom landet. Ett oerhört sorgligt hejdå sas, eller vi sa att vi ses snart för ett hejdå är för grovt... Efter det åkte vi till vårat hotellrum i Bangkok och sov i tre timmar innan det var dags för oss att åka tillbaka till flygplatsen och flyga ner till Krabi.
Det är där vi är just nu och vet inte riktigt hur planen ser ut för Thailand... Men den ska innehålla snorkling, massage, fruktdrinkar, shopping och öl!
 
 
 Semestermotion
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jobbigt det där med att komma från mörkret till solen och bli bländad.
 
 
 
Tidig morgon för snorkling 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Livsnjutning deluxe pågår.
 
 
 
 
 
Snäll strandhund
 
 
Båtturen från Koh Tao till fastlandet mitt i natten hade en väldigt hög standard!
 
 William utrustade sig för att sova på båten.
matilda
2015-03-19 @ 15:41:04
URL: http://matiiildaa.blogg.se

Åhh, det ser verkligen riktigt härligt ut! Vill så gärna till Thailand.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lisawilliam.blogg.se

30e September börjar vi vår resa på denna planet. Våra första stopp blir Sydafrika, Australien och Nya Zeeland. Innehållet och fortsatta resmål återstår att se, men målet är att uppleva och utforska världen!

RSS 2.0