Thailand

Nya Zeeland och dess kyliga vindar ligger låångt bakom oss! Vi befinner oss nu i otroligt sköna och varma Thailand.
 
Från Nya Zeeland flög vi till Bangkok där vi stannade två nätter. Det räckte gott och väl för att vilja andas frisk luft och betala sin själ för att få ligga på en strand.. Livskamraten anlände och fort som fan tog vi oss med en skumpig men bekväm nattbuss neråt i landet och sedan en båt ut till Koh Phangan. Där kopplade vi av och njöt av billig massage, kokosnötter, fruktdrinkar och billig öl! Allt som Nya Zeeland och Sverige inte har. 
Vi stannade där i totalt fem nätter varav två av dom flyttade oss till den delen av ön som ungdomarna gillar för det bjuds på mycket party. Vi gick lös en kväll med tysk och britter och annat onyktert semesterfolk på stranden. Wild and crazy indeed.
 
Nu har vi flyttat oss till en annan ö som heter Koh Tao och här ska vi vara tills livskamraten måste lämna oss inom en alldeles för kort framtid! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lisawilliam.blogg.se

30e September börjar vi vår resa på denna planet. Våra första stopp blir Sydafrika, Australien och Nya Zeeland. Innehållet och fortsatta resmål återstår att se, men målet är att uppleva och utforska världen!

RSS 2.0